Teknisk SEO

Søkeordsoptimalisering handler ikke kun om innholdet du har på hjemmesiden din.

Det handler i høy grad også om en lang rekke tekniske parametere, som for eksempel nettsidens svartider, kodekvalitet, responsiv design og korrekt merking av innholdet på nettstedet.

Dessverre er det nettopp de mer tekniske fagområdene som oftest overses innenfor SEO.

Siden Google vurderer helhetsinntrykket av nettsiden din, og ikke kun den enkelte side, kan en dårlig teknisk implementering spenne bein for selv den mest grundige søkemotoroptimalisering av innholdet..

De tekniske parametere

Som sagt handler ikke søkemotoroptimalisering kun om linkene eller innholdet du har på hjemmesiden din. Det handler derimot også i høy grad om en lang rekke tekniske parametere. En hjemmeside er sammensatt av forskjellige tekniske elementer og funksjoner. Spesielt inneholder store og komplekse hjemmesider mange elementer, som alle har stor betydning for søkemotoroptimaliseringen. 

Av tekniske elementer som har innflytelse på søkemotoroptimaliseringen kan vi blant annet nevne:

  • Hjemmesidens svartider
  • Kodekvalitet
  • Responsiv design av hjemmesiden
  • Korrekt merking av innholdet
  • Back-end-teknologier

Vi er et SEO-kontor og hos oss kan du analysere alle tekniske SEO-parametere, akkurat som våre tekniske SEO-eksperter kan feilsøke, optimalisere og fremtidssikre disse.

Vi analyserer alle tekniske SEO-parametere

Hos Obsidian Digital kan du analysere alle tekniske SEO-parametere, akkurat som våre tekniske SEO-eksperter kan feilsøke, optimalisere og fremtidssikre disse.

Teknisk SEO-analyse fungerer i praksis ved å gi Google muligheten til å indeksere alle undersidene til domenet ditt og forstå fullstendig hvor godt resultat du og nettstedet ditt leverer.

Derfor betyr teknisk SEO også at denne delen er mer teknisk orientert enn de tidligere SEO-verktøyene og metodene.

Trenger jeg en teknisk SEO-analyse?

Få mestrer fagfeltet til teknisk SEO – det gjør Obsidian Digital. Vi tilbyr både tekniske SEO-løsninger eller teknisk SEO-analyse som en integrert del av selskapets søkemotoroptimalisering.

Dessverre blir de tekniske fagområdene til SEO oversett. Ettersom Google vurderer helhetsinntrykket av hele nettstedet, og ikke bare den enkelte side, kan dårlig teknisk implementering spenne bein for selv den mest grundige søkemotoroptimaliseringen av innholdet.

Problemene kan blant annet være at søkemotorene ikke finner alle sider, har problemer med å forstå disse sidene riktig, eller gjennomgå nettstedet slik det er ment. For deg og bedriften din kan slike problemer imidlertid være forankret i negative konsekvenser eller negative konsekvenser og resultater på lang sikt.

Hvis du mistenker at tekniske problemer på nettstedet ditt er relatert til SEO, et stort og sammensatt nettsted med mange sider, eller bare ønsker å sørge for at du kommer deg rundt søkemotoroptimalisering, må du ha gjort teknisk SEO.

Teknisk SEO hjelper deg å bruke og optimalisere nettstedet ditt gjennom alle parametere.

Vil du vite mer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss Kontakt oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller utfyld skjemaet under