Sosiale medier

Annonsering på sosiale medier

Danskerne bruker i gjennomstnitt 3,5 timer hver dag på sosiale medier, for å pleie deres sosiale felleskap online. Dermed kvalifiserer sosiale medier seg til å være et av de viktigste og mest effektive områdene å markedsføre bedriften, merkevaren, produktet eller servicen sin på. 

En større og større andel av danskene er å finne på sosiale medier. De unge mellom 15-29 er fortsatt den største gruppen, men eldre kommer mer og mer inn, og åpner dermed stadig nye markeder og målgrupper.

Dine muligheter med Sosiale Medier

Sosiale medier gir uendelige muligheter for salg og synlighet online. Hos Obsidian Digital har vi spesialisert oss på de sosiale medier, samt tilknyttede programmer og produkter som har størst potensiale. Derfor tilbyr vi løsninger innenfor: 

rummer uendelige muligheder for salg og synlighed online. Hos Obsidian Digital har vi specificeret os i de medier, samt tilknyttede programmer og produkter, der gemmer på det største potentiale. Derfor tilbyder vi dig løsninger indenfor:

Facebook

Facebook er den største og mest brugte sosiale medie-platformen i Danmark og over hele verden. Facebook er dessuten en glimrende måte å nå ut til både eksisterende og potensielle kunder. Derfor tilbyr vi i Obsidian Digital både rådgivning og utførelse av ulike typer målrettet Facebook-annonsering, både for B2C- og B2B-bedrifter. Vi er et offisielt Facebook-byrå.

Instagram

Instagram kan mye mer enn å fungere som en visuell mediaplattform. På Instagram har du både muligheten til å vise bilde- og videoannonser for relevante målgrupper, noe som er et viktig element for å skape gjenkjennelighet og troverdighet overfor kundene dine. Dessuten har du også muligheten for å ’hashtagge’ (en form for online emneoppdeling) oppslagene dine med brede og spesifikke ord og vendinger, Disse kan både hjelpe deg å innsnevre og åpne målgruppen din. Hos Obsidian Digital tilbyr vi å hjelpe deg med å starte din egen Instagram-annonsering eller optimalisere denne. I tillegg bruker vi det tilknyttede produktet Marquee for å oppnå større utbredelse av annonsene dine.

Linkedin

Linkedin er verdens største sosiale medieplattform med fokus på profesjonell networking og rekruttering, og dermed også en kanal som bedrifter ikke bør utelate i sin digitale markedsføringsstrategi. Hos Obsidian Digital vil vi alltid oppnå den største lønnsomheten for kundene våre. Derfor anbefaler vi ikke LinkedIn-annonsering til alle, men som supplement-strategi til de av kundene våre som har Facebook-annonser og en stor nok målgruppe til at LinkedIn-annonseringen vil ha effekt.

Fremtiden er digital

De sosiale medier er virkelig en tidstyv for danskene, og det vet vi å utnytte til det fulle! Hos Obsidian Digital tror vi på at fremtiden er digital. 

Derfor har vi spesialisert oss innen alle nyanser av digital markedsføring, og i den forbindelse hvordan man får det optimale ut av diverse sosiale medier.

Obsidian Digital er eliten innenfor digital markedsføring i Danmark, og kan tilby deg og firmaet ditt spesifiserte løsninge for å fremme synligheten din, og dermed oppnå effekt og utbytte på de sosiale medier.

Vi fremmer salg og leads på bakgrunn av en grundig analyse av din bedrift og produkt/service.

Vil du vite mer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss Kontakt oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller utfyld skjemaet under