LinkedIn-annonsering

På LinkedIn har du muligheten for å annonsere firmaet, merkevaren, produkter og tjenester ved hjelp av små tekstannonser, eller promotere innleggene dine på LinkedIn via nyhetsfeeden som vises på startsiden på LinkedIn (Pulse). Annonsene kan målrettes mot en lang rekke ulike parametere som sikrer at de kun blir vist for de mest relevante medlemmene på LinkedIn.

Hos Obsidian Digital kan vi sette opp en effektiv annonsekampanje på LinkedIn som kan tilrekke den mest relevante målgruppen til firmaet, merkevaren, produkter, tjenester, events eller nettside, eller tilrekke nye, sterke profiler til jobboppslagene dine.

LinkedIn-annonsering til B2B-leads

LinkedIn er, som verdens største profesjonelt orienterte sosiale nettverk, en annonseringsplattform B2B-bedrifter ikke kan utelate i strategien sin for digital markedsføring.

Som andre sosiale har du også på LinkedIn muligheten for å lage organiske oppslag som, uten det algoritmiske filteret som blant annet Facebook er kjent for, vises til de som følger bedriften. I tillegg er det mulig å opprette annonser.

LinkedIn gir muligheten til å segmentere målgruppene dine ut fra:

  • Jobbtitler
  • Medlemskap for grupper
  • Industrier
  • Og mye mer

I tillegg er annonsering på LinkedIn kjennetegnet av at du:

  • Har mulighet til å kombinere segmenteringene dine for å skape presise målgrupper
  • Kan sponse de organiske innleggene dine eller lag klikk til kampanjer på nettsiden
  • Du kan velge CPM (pris per tusen visninger) eller CPC (pris per klikk) som budmodell

For å lykkes med annonsering på LinkedIn kreves det en granulær annonsestruktur med en klar inndeling av målgruppene dine, slik at du kan lukke de som ikke virker og fortsette med de som skaper resultater.

Som annonseringsverktøy er LinkedIn et top-funnel-verktøy som er nyttig ved annonsering av komplekse tjenester og produkter.
Obsidian Digital jobber strukturert med annonsering på LinkedIn for B2B-bedrifter. LinkedIn står ikke alene, men vil være en del av en samlet strategi for å skape trafikk og leads der også retargeting og e-poster er hyppig brukte medier.
Kontakt oss for en uforpliktende prat om mulighetene.

Vil du vite mer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss Kontakt oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller utfyld skjemaet under