Kurs i Google Analytics

Lær hvordan du kan bruke Google Analytics til å få større utbytte av hjemmesiden eller nettbutikken din, og hvordan du kan bruke analyseverktøyet til å skape en enda bedre digital business på nettet.

Google Analytics kan mye mer enn å kun fortelle om antall besøkende du har hatt på hjemmesiden din. Det forteller nemlig også hva de besøkende foretar seg på siden, hvilke sider som er mest populære og hvilke som kanskje trenger en fornyelse slik at de bedre holder på de besøkende.

Google Analytics gir et overblikk over det hele

Du kan også få et overblikk over hvilke sider de besøkende klikker inn på når de er ferdig med å lese på siden de kom inn på fra søkeresultatene. Analytics kan også fortelle hvilken side de var på da de forlot nettstedet ditt igjen.

Verktøyet forteller deg også hvor effektiv dine AdWords-annonser er, hvilke sider som konverterer flest besøkende kunder, hvilke av produktene i nettbutikken som er mest populære, samt hvor stor gjennomsnittsverdien av varene som legges i handlekurven i nettbutikken er.

Google Analytics gir også et overblikk over hvor dine besøkende kommer fra. Det kan gi deg innblikk i hvor det er lurt å få omtaler eller annonser for hjemmesiden, nettbutikken eller firmaet. Samtidig kan det gi et godt innblikk til hvilke emner du med fordel kan utvikle informasjon om.

Til slutt kan du få et innblikk i hva folk søker etter på siden din. Denne kunnskapen kan du bruke til å finne ut hvilke ord, vendinger og emner det bør utvikles ny informasjon om, eller hvordan du kan optimalisere det eksisterende innholdet på nettsiden, slik at det bedre fanger oppmerksomheten til de besøkende.

Lær Google Analytics å kjenne

På våre kurs vil du få bred kunnskap om Google Analytics. Da kan du bedre utnytte alle muligheter og all informasjonen som dette fantastiske analyseverktøyet gir deg. Vi kommer med praktiske eksempler og kikker også nærmere på hva du konkret kan se ut fra din egen Google Analytics-konto.

Vil du vite mer eller booke tid for et kurs? Kontakt oss allerede i dag.

Vil du vite mer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss Kontakt oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller utfyld skjemaet under