Foredrag

Skal vi kickstarte den online markedsføringen din, eller har du bruk for en taler på ditt neste seminar om digital markedsføring? Da har vi en rekke spennende foredrag og opplegg som du kan booke til ditt neste arrangement. Vi kan holde foredrag om alt innen digital markedsføring, fra SEO til AdWords og videre til markedsføring på sosiale medier.

Hos Obsidian Digital har vi ansatt noen av de mest begavede spesialistene innen digital markedsføring. Vi dekker et bredt område, helt fra de overordnede strategier og ned til detaljene på områdets mange spesialiteter, som for eksempel søkemotoroptimalisering, Google AdWords, Facebook-annonsering og mange andre teamer.

Vi kommer til alle

Vi elsker å komme ut og fortelle om alt det spennende vi foretar oss. Interessen for digital markedsføring har aldri vært større, og for tiden skjer det mange spennende ting som for alvor gjør det nødvendig for alle å vite noe om hvordan de griper det an. Det gjelder både firmaer, organisasjoner og alle andre som har et budskap, noen varer eller tjenester de gjerne vil selge online.

Vi kommer ut til alle, fra utdanningssteder til bedrifter, og til seminarer, symposier og arrangementer. Vi kan både snakke generelt om temaene eller gå helt ned i den minste detalj. Nivået avhenger av publikummet ditt.

Tilpasset til det enkelte arrangementet

Våre foredrag er nøye tilpasset det enkelte arrangementet. Sammen med deg avtaler vi helt nøyaktig hva vi skal snakke om, og sammen finner vi frem til hvilken vinkling som er best å ta. På den måten kan vi gjøre foredraget spennende og interessant for nettopp dine tilhørere.

Vi tar selv med en presentasjon og computer til lokalene, og tilpasser den gjerne til den malen du bruker på det akutelle arrangementet. Alt du skal gjøre er å sørge for en gjeng opplagte tilhørere og en projektor.

Book oss til ditt neste arrangement

Har du et arrangement eller har du bruk for mer kunnskap internt i bedriften, vedrørende digital markedsføring eller andre relevante emner innenfor internett og online kommunikasjon? Kontakt oss allerede i dag og book oss til deres neste arrangement. Vi gleder oss til å møte publikummet ditt!

Vil du vite mer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss Kontakt oss Ring: 60 73 60 60, skriv: obsidian@obsidian.dk eller utfyld skjemaet under