Bli en del av Nordens ledende byrå

Gap Year Experience

Har du planer om å ta et friår fra skole/studier?

Spring Intern

Elsker du å jobbe med content marketing?

Grafisk Designer

Vi søker en Grafisk Designer til høst / vinter 2019.

/ Obsidian som arbeidsplass

Har du det som skal til?

For oss spiller det ingen rolle hva eller hvor du har studert. Det som teller for oss er at du er motivert til å lære i høyt tempo. Hos Obsidian Digital er vi på konstant leting etter de menneskene som brenner for å bli en del av Danmarks sterkeste digitale konsulenthus og den digitale fremtiden.

Hos Obsidian Digital er vi avhengige av at du hele tiden utvikler deg personlig og faglig. Derfor får hver medarbeider utarbeidet en personlig utviklingsplan når vedkommende starter. Denne planen vil følge ham eller henne gjennom hele karrieren hos Obsidian Digital.

Hva sier konsulentene våre?

«Hos Obsidian får du tillit og ansvar fra første dag. Du lærer av de beste i bransjen og har stor mulighet til å prege din egen arbeidsdag.»

– Christian Bertelsen, Senior Konsulent.

“Jeg kom inn via Obsidians praksisprogram og har fra dag én fått muligheten til å få mye ansvar og lære myeo m digital marketing på høyt nivå ”

– Christian Vestergaard, Senior Konsulent.

“Hos Obsidian tar man hverandres funksjon og arbeid seriøst. Fra første dag man jobber sammen, og på linje, med landets skarpeste innen digital marketing – et enormt motiverende steg for fremtiden!”

– Anne Sofie Sjørup, Head of Content.

“Obsidian Digital er fylt med ambisiøse mennesker som i fellesskap ønsker å føre Digital Marketing mot et nytt nivaå. Kvalitetsrik sparring og sosialt fokus gjør det motiverende å møte på jobb.”

– Anders Qwist, Senior Konsulent.

“Som nyutdannet startet jeg karrieren min hos Obsidian, der jeg tiltrådte i en stilling som Gap Year i Facebook-avdelingen. Siden da har læringskurven vært bratt, oppgavene utfordrende og arbeidsdagen meget allsidig og utrolig spennende. Jeg har lært av de beste i bransjen, og har nå fornøyelsen av å jobbe side om side med dem.”

– Mathias Anker, Analytiker.

“Obsidian er stedet der fremtiden, nye standarder og utvikling står i fokus. Det er en arbeidsplass der den enkeltes talenter raskt spottes, anerkjennes og, ikke minst, videreutvikles med tanke på å øke standarden blant eliten i en bransje som er i konstant vekst og forandring. Har du disiplin, stå-på-mot og en «get-shit-done»-holdning til jobben din vil alt kunne skje hos Obsidian.“

– Louise Schmidt, Head of e-mail marketing.

 

Vil du vide mere?
Du er alltid velkommen til at kontakte oss for en uforpliktende samtale.